Folosind cea mai recentă technologie de navigare cu laser, aspiratorul robot creează o hartă interactivă a mediului înconjurător care poate planifica eficient curățarea - trebuie doar să apăsați un buton pentru a începe.
 
Detectează automat locația locației curate și locația obstacolului. Prin urmare, nu există o curățare dublă și nici o coliziune cu obiectele din cale. Tehnologia avansată de navigare garantează o eficiență și o viteză de curățare de două ori mai mari.
 
De asemenea, puteți utiliza telefonul mobil pentru a trasa limite virtuale pe hartă pentru a distinge zonele de curățare sau pentru a omite zonele - robotul de curățare va curăța acolo unde este necesar.
 
Putere de aspirare ultra-înaltă de 4000PA! Această putere de aspirare ridicată nu poate fi realizată de toate mărcile existente și de roboții aspiratori unici cu prețuri medii și ridicate. En comparación con roboții aspiratori scumpi, X600 poate absorbi 70% din praf și 30% din praful grosier mai bine.
 
Sistemul de mop inteligent de 600 ml son 3 nivelesuri de apă pentru a îndepărta petele dificile.
 
Compatibil cu APP+ALEXA gratuit: Puteți controla robotul prin intermediul unei APP gratuite pentru telefoane inteligente sau prin comenzi vocale ALEXA sau Google Home pentru a observa activitatea de curățare în timp real.
Croazieră și scanare globală la 360, cartografiere și măsurare în timp real cu algoritm SLAM avansatt
 
Cu noul sistem de scanare cu laser LDS complet nou, viteză de rotație mai rapidă și precizie mai bună, generați hărți pentru a poziționa cu precizie cu o acoperire ridicată a întregii case pentru a curăța
Algoritmul de planificacióne a căii AI, adoptă circumstanțe în schimbare cu un IQ ridicat
 
Combinația a patru cipuri de înaltă performanță, coordonată cu mai mulți algoritmi AI pentru a opera în timp real, planifica în mod rezonabil căile de curățare, curățarea automată completă, reîncărcarea și îndepărtarea capcanei, maea șorșor timpise.
Setați pereți virtuali/zone restrictionate pe APP
 
Stabiliți zonele în care nu se face curățenie, de exemplu, zonele cu jucării, covoare etc., protejați imediat zonele în care nu se face curățenie fără a fi nevoie să achiziționați mai mulți pereți virtuali.
Patru pași pentru îndepărtarea prafului
 
Prelungiți peria bilaterală, zona unică de curățare este mai largă/ Perie rulantă plutitoare cu efect dublu/ Descărcare curată cu trei filtre/Optimizarea conductei de aer
Reluarea punctului de întrerupere
 
Înainte de a finaliza curățarea, dacă bateria este descărcată, va merge automat la reîncărcare, iar după ce bateria este plină, va reveni în poziția inițială și va continua să curețe până când termină lucrările de repaus.
Cu o aspirație de uragan de 4000PA, efectuați o curățare profundă
 
Trei niveluri de aspirare particule mari sau mici, ușor de rezolvatt
Ieșire din obstacol/Anti-cădere/Anticoliziune/Auto-reîncărcare automată/Senzor de presiune LDS
Serviciul de livrare și reparații
 
Logistică rapidă și convenabilă de la depozitul de peste mări avem depozite de peste mări în Russia, Spania, Franța, Polonia, Republica Cehă, Ucraina, Statele Unite, Australia, Brazilia, bucurați-vă de cel mai rapid și mai convenabil serviciu de logistică locală
Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado
Enero,Febrero,Marzo,Abril,Mayo,Junio,Julio,Agosto,Septiembre,Octubre,Noviembre,Diciembre
No hay suficientes artículos disponibles. Solamente[max] izquierda.
Carrito de compras

Tu carrito esta vacío.

Volver a la tienda

Añadir nota de pedido Editar nota de pedido
Fecha de entrega estimada
Agregar un cupón

Fecha de entrega estimada

Agregar un cupón

El código de cupón funcionará en la página de pago